Op 12 mei wordt in de loods en op het erf van de boerderij van Bert Dijkinga, Boterdiep Oz 8 in Zuidwolde een grote energiemarkt gehouden door Durabel en gesupport door het Energieloket Groningen en Buurkracht.

Trakteer uzelf op uitgebreide informatie over diverse nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en energieproductie. Maak mee hoe er live naar aardwarmte wordt geboord. Doe sportief en fiets de energie bij elkaar voor uw eigen smoothie. Maak kennis met warmtepompen, aardwarmtekorven, heatpipes, en nieuwe zonnepanelen die ook als warmtebron functioneren. Laat ook eens voorrekenen hoe snel de investering in LED-lampen zijn terugverdiend. Ontdek de mogelijkheden van pelletkachels en de voordelen van natuurlijke isolatiemateriaal. Kook of bak je eitje op een inductiekookplaat: een heerlijke stap om van het gas af te komen!

Èn elektrisch vervoer? Een elektrische motor en elektrische scooter staan er om te bewonderen en te bespreken. Proefrijden in een elektrische auto is ook mogelijk, we hebben verschillende merken. Denk mee over ons elektrisch deelauto project! Zie hiervoor de poster / flyer

In onze foodcorner kunt u socializen en uitrusten met een hapje en een drankje. Kom langs en neem er wat van mee. Welkom !

zie: de flyer van de energiemarkt en: de poster van de energiemarkt

De energiemarkt wordt ook aangekondigd in de Noorderkrant en in De Bedumer .