Door de gestegen benzine- en dieselprijzen, en de inflatie die de autokosten verder opjaagt, zal menigeen zichzelf weleens de vraag hebben gesteld, hoelang rij ik nog met mijn fossiele karretje door? “Een elektrische auto is nog te duur voor mij” is dan meestal je antwoord.
Een oplossing voor dit probleem is de verkoop van je auto en gaan rijden in een elektrische deelauto.

Deze maand houden we een kortingsactie, maak eens kennis en rij eens stil in een e-bolide !

Sinds enkele jaren beschikken we over een Nissan Leaf die te vinden is bij de laadpaal aan de Pastorielaan. Deze deelauto maakt deel uit van een Waddenfondsproject van EIK (Energie-initiatief Kantens) onze zuster-coöperatie uit Kantens.

Het aantal deelauto-gebruikers in Zuidwolde is echter nog beperkt. Willen we deze deelauto hier houden dan moet die vaker gebruikt gaan worden. Daarom nu de oproep om serieus na te denken over instappen in deze deelauto. Dan geniet je ook meteen van het elektrisch rijden: stil, schoon, comfortabel, automaat, modern zonder uitlaatgassen, geen zorgen meer over dat deukje of de koppelingsplaten e.d., en goedkoper!

Klik hier voor: de actie en de gegevens om ermee op pad te gaan

Hoewel in de folder en JustGo-handleiding niets staat over deze actie, is achter de schermen het computersysteem zo ingesteld dat in de maand december voor € 1 per uur kan worden gereden in het standaard-abonnement (de losse instappers), maar ook voor de andere abonnementhouders (Instap, Comfort of Premium)!

Klik hier voor: standaard tarieven & abonnementen JustGo